Jeg er nysgerrig og min nysgerrighed har taget mig på en rejse rundt i det pædagogiske felt. Jeg har haft forskellige stillinger indenfor ledelse og virker nu som selvstændig konsulent.

Jeg er uddannet- og har arbejdet indenfor pædagogik, sociologi og ledelse.

Jeg trækker på de forskellige fagligheder og min mange år som leder i forskellige organisationer i mine alsidige opgaver. Jeg er specielt optaget af kommunikation, trivsel, social kapital, tillid, tværfaglighed og inddragelse af pårørende, netværk og samarbejdspartnere.

 

Jeg ejer og driver zakimolgaard.dk med base i København, der løser opgaver i hele landet. Jeg har over 15 års erfaring som leder i skoleregi og det didaktiske/pædagogiske område og 15 års erfaring som konsulent inden for det socialpædagogiske felt. Jeg har arbejdet med serviceloven, folkeskoleloven og dagtilbudsloven.

Jeg har stor erfaring med forandringsledelse, tværfaglig ledelse, systemisk tænkning, narrativ forståelse, psykodynamiske processer, tillid og styrkelse af den sociale kapital. Jeg har arbejdet tæt sammen med ledere, lærer og (social) pædagoger, medhjælpere og assistenter. Individuelt og i grupper.

Mine erfaringer som leder betyder, at jeg har indgående kendskab til en række af de udfordringer og processer, en leder, et lederteam og en personalegruppe kan står overfor i en organisation.

Jeg holder altid fokus på din organisations værdier, mål og strategier, når jeg arbejder med de institutionelle og de menneskelige dynamikker i organisationer.

Sammen prioriterer vi udfordringerne og ressourcerne, samt finder et løsningsorienteret forløb. Et forløb der bringe jer videre i bestræbelserne for at skabe de nødvendige forandringer der gør, at I kan forfølge jeres værdier og mål.